FaceBook Venner “støjer”

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Jeg er jo en af dem der deler/opdaterer meget 😉

– men det betyder desværre også at der er en del der “får for meget af mig” indimellem, og derfor sletter mig som ven 🙁
Det er jeg jo rigtig ked af – og det er slet ikke nødvendigt!

Ja vi er alle ofre for “Informations-overflod”, hvis vi ikke lærer at sortere – så det vil jeg vise jer her, hvordan man gør på Facebook:

1 – Klik på den profil du vil ha færre opdateringer fra:

2 – Du kan så enten fjerne “fluebenet” fra “Vis i Nyheder” (for helt at slippe for at “høre” på vedkommende) – Eller omvendt, hvis du vil sikre dig ALLE deres opdateringer: sætte hak ved “Nære Venner”. Vil du gerne ha de for dig interessante typer opdateringer, trykker du på “Indstillinger”:

– her kan du så både checke af om du vil ha alle, de fleste, eller kun vigtige opdateringer + specifikt fjerne “flueben” fra den type opdateringer der ikke interesserer dig, og dermed nøjes med de vigtige nyheder.

Du behøver faktisk ikke engang gå ind på vedkommendes profil, for at rette “støj-niveauet”. Når du falder over nogen der “støjer” på din start-side, så holder du bare musen over deres navn, og samme menu kommer frem til at rette i med det samme:

Det samme (næsten) gælder for sider du har “syntes godt om” – her kan du også fravælge at få vist deres opdateringer automatisk (men skal jo så bare huske at gå ind og checke selv på deres side indimellem):

Hvad angår grupper, er det en lidt anden snak. Der går du ind på gruppen og trykker på “Notifikationer”:

– fravælger du notifikationer, er du stadig medlem, men vil ikke se opdateringerne automatisk i din nyhedsstrøm – men kan se i menuen ude til venstre, når der er aktivitet på gruppen (grupperne med aktivitet vil stå øverst).

Husk også at fravælge at få tilsendt emails om alle opdateringer. Når nogen har tilmeldt dig en gruppe, er indstillingerne altid sat op til at de sender emails, så det er det første man skal gå ind og rette – i samme drop-down-menu som ovenfor, under indstillinger:

På denne simple måde, undgår du altså alt for meget “støj”, fra FaceBook i hvert fald – og dermed også at slette venner 🙂

Happy FaceBooking!!!

 

BDY8M3MANXQU
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dette indlæg blev udgivet i Community, FaceBook, Tools. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

Have you Subscribed via RSS yet? Don't miss a post!