Social Media = Kronisk Agurke-sæson

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Er Social Media virkelig blevet et “Super-Drivhus for Kronisk Agurke-sæson” ???

Det virker som om, at når (nogle) folk – endda selv – bliver trætte af deres opdateringer med billeder af deres morgenmad, gamle ordsprog og andre “trivialiteter” – men alligevel til stadighed har “for meget energi i deres keyboard-fingre”, til at bruge resten af deres krop (og hjerne), til noget konstruktivt – så hopper de “hovedløst” ud i at spamme hele Nettet med (vandre)historier – uanset hvor sandsynlige eller uinteressante de end måtte være 🙁

Jeg siger ikke at den seneste “historie” der fylder (alt for meget) online i disse dage, er en “vandre-historie”, meeeeeen – tag lige et skridt tilbage fra keyboardet og spørg jer selv;

“Hvad får verden som sådan – og jeg selv i særdeleshed – i realiteten ud af at spilde energi, elektricitet og tid på at dele “BlomsterHandelHistorien” ????

Havde verden dog bare ikke større problemer!
Tænk hvis alle de der spilder deres tid på den (og andre totalt ligegyldige) online-historier, brugte energien på noget positivt/konstruktivt istedet!!

Så er jeg ret sikker på at vi, ALLE, ville være ret så meget tættere på at være ude af denne verdensomspændende “Krise/Recession” !!!

Og tænk hvis det faktisk viste sig at være en “VandreHistorie” – startet af f.eks. en forsmået elsker, eller en konkurrent til virksomheden – mon så ikke en helt masse mennesker ville få dårlig samvittighed??

Det HÅBER vi i hvert fald – hvad siger DU ?

OG så det STORE ?

– hvad skal man gøre for at “undervise/udvikle” – især de voksne – så de ikke spilder deres (OG vores) tid med den slags ævle-bævle-ligegyldigheder ???

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dette indlæg blev udgivet i Articles, Community, Social, Social Media Politics og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

Have you Subscribed via RSS yet? Don't miss a post!