Valg-/Spam-kamp

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Lad os sige at du var en såkaldt “Tvivler”, ville du så stemme på en (som du måske endda ikke havde kendskab til i forvejen) der fandt det nødvendigt at spamme dig??

Jeg ville i hvert fald ikke stemme én ind, som “offentlig rollemodel” af nogen art – der ikke kan finde på en mere reel/åben/ærlig facon at føre “valgkamp” på!!

Jeg har, som mange andre, modtaget adskilligt spam af den slags, her på det sidste – men nu fik jeg simpelthen nok – og svarede den sidste:

“Uanset at jeg ikke er rød, og du dermed ikke får min stemme – vil jeg da ønske dig held og lykke!Også ifm. ikke at få alt for mange spam-klager – for det du gør her er decideret ulovligt :-((og slet ikke smart for en person der ønsker at blive en offentlig rollemodel, vel !?)
Til en anden gang, er det for det første ulovligt at fremsende mails i det hele taget, til folk der ikke har bedt om det!
Og jeg tror ikke at jeg er den eneste der ikke har en mail-adresse registreret fra @stemXXX.dk
– så havde du i det mindste skrevet ud fra din normale email-adresse, havde det nok virket lidt mere “netværkspersonligt” og mindre anmasende!
For det tredje SKAL man, i det mindste, give modtager en mulighed for at framelde sig din mailing-liste!!!
(enten ved et direkte link til din mail-administrator/-program, eller oplysning om at “man bliver slettet af listen hvis man sender en mail, eller besvarer den fremsendte med ønske om at blive afmeldt”).”

Og nej, det er ikke kun fordi spammen kom fra en rød, at jeg “farede i blækhuset” – en blå, grøn eller hvem-som-helst, ville få samme besked!!

Jeg er, som alle andre (inkl. dem der selv benytter de “tricks”) i det hele taget godt træt af at modtage/og spilde tid på at slette SPAM!!!

Det der undrer mig mest, er at (ofte formodentlig ellers fornuftige forretningsdrivende) virkelig kan få sig selv overbevist om at de kan skabe positive relationer – og dermed i sidste ende salg – ved at irritere deres netværk/potentielle kunder !??

Som en god ven, og Super dygtig salgs-coach; Kim Wilde, så klogt plejer at forklare;

“Ingen af os bryder os om at blive “solgt til” – eller kommer hjem og stolt fortæller: “se hvad jeg er blevet solgt i dag”, istedet for: “se hvad jeg har købt”

Så forstå det dog folkens:

Det handler om et socialt mindset – at skabe relationer:

“Turning Strangers into Friends – and Friends into Customers”

Har du været ude for ValgKampSpam?
Vil meget gerne høre dine kommentarer, og forslag til de “stakkels kæmpere” 😉

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dette indlæg blev udgivet i Community, Marketing, Networking, Social og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

Have you Subscribed via RSS yet? Don't miss a post!